FYSIEK Sint Jansteen

In de zomer van 2021 heeft FYSIEK zich gevestigd in Sint-Jansteen. Hierbij streven we onze missie na om hoge kwaliteit zorg te kunnen bieden dichtbij huis. De praktijk is voorzien van 3 behandelkamers en een kleine oefenzaal. Een fijne dorpspraktijk, waar u met een glimlach wordt geholpen door onze fysiotherapeuten. 
 
Overgang naar FYSIEK
Dat FYSIEK de praktijk van Jean-Pierre D’Aubdoul in 2021 heeft overgenomen is niet onopgemerkt gebleven. Er is veel veranderd sindsdien. De grootste verandering was de adreswijziging. De praktijk aan de Wilhelminastraat 3 sloot zijn deuren en een ruimere praktijk met meer lichtinval en mogelijkheden voor revalidatie werd gerealiseerd aan de Hoofdstraat 11. Nog steeds met André als vertrouwd gezicht, maar ondersteunt door collega’s Sebastiaan en Jeanette. 

Daarbij werden de werktijden en dus openingstijden aangepast. André was werkdagen tot ’s avonds laat gewend, maar bij FYSIEK vinden we de vitaliteit van onze collega’s erg belangrijk. Om die reden sluit de praktijk eerder in de avond. Zo kan André thuis genieten van een vrije avond, dik verdiend! 

Ook moesten patiënten even wennen dat ze niet meer de fysiotherapeut zelf aan de lijn krijgen, maar onze front office medewerker Melanie. FYSIEK investeert bewust in deze service, zodat de fysiotherapeut zich kan richten op u als patiënt en de behandeling. Voorheen moesten onze fysiotherapeuten zelf de telefoon opnemen, wat ten koste ging van de kwaliteit van de behandeling. In enquêtes ingevuld door patiënten kwam duidelijk naar voren dat dit een storende factor was. Fysiotherapeuten werden afgeleid van de behandeling en de aandacht voor u als patiënt viel tijdelijk weg. We hebben geluisterd naar deze feedback. Sinds 1 maart neemt Melanie daarom met veel plezier de telefoon op om u te helpen.  

André Clyncke, een begrip Sint-Jansteen 
FYSIEK is dus redelijk nieuw in het dorp, maar voor André is dit met zijn werkervaring bij Jean-Pierre vertrouwd terrein. In 1987 startte hij al met het behandelen van patiënten in Sint-Jansteen. Hij ziet met veel plezier patiënten uit het dorp, maar ook omliggende regio’s weten hem te vinden. Zo ziet André ook met regelmaat patiënten uit Kapellebrug en Heikant. Wist u dat hij naast fysiotherapeut ook manueel therapeut is? Dat wil zeggen dat hij door gespecialiseerd is op gewrichtsklachten -en rugklachten.

Podologie
Binnen FYSIEK kunt u ook terecht voor podologie. Hermanns podologie zit iedere woensdagmiddag bij ons in de praktijk voor voetklachten en helpt u graag.