Fysiek

Kernwaarden

Kernwaarden

  • Vooruitstrevend

We hebben de drive om het voor patiënten áltijd beter te doen. We kijken vooruit en maken keuzes. Ten aanzien van de praktijk, onze persoonlijke groei, maar met als hoofddoel om jou de best mogelijke zorg te kunnen bieden. 

  • Betrokken

We kennen een hoog teamgevoel. We vinden dit allemaal belangrijk en zijn trots op onze onderlinge band. Door in te zetten op een breed aanbod van gespecialiseerde fysiotherapeuten én een netwerk van praktijken, kunnen we de bereikbaarheid van zorg dicht bij onze patiënten waarborgen. 

  • Waardevol

We werken samen aan jouw gezondheid! FYSIEK heeft ongelofelijk veel specialisaties in het team en daardoor kunnen we zorg op maat leveren. Binnen FYSIEK werken alle specialisten met elkaar samen, zo kunnen we extra waardevol voor jou zijn, welke klacht je ook ervaart. Jong of ouder, je doet ertoe!

  • Vitaal

Wij laten patiënten ervaren dat bewegen in belangrijke mate bijdraagt aan een vitaal en gelukkig leven. Iedere dag doen we ons best om onze patiënten in beweging te krijgen. Wij motiveren jou om ook zelf een actieve rol in het behandeltraject te nemen. Samen bereiken we de beste resultaten.

  • Positief

Bij alle teamleden is het glas half vol en deze kijk op het leven willen we graag doorgeven aan onze patiënten. Onze behandelingen pakken we altijd op een positieve manier aan. Soms is het niet makkelijk, maar er zijn altijd stappen te maken. We denken in mogelijkheden, niet in beperkingen.